Това е тест не нещо с което се занимавам от 2 дена. Коршума съм го моделирал в Cinema и в AE съм направил цветовите корекции и тази следа от коршума.По-нататък ще направя по-хубава ротация на камерата и по хубав коршум(това е само тест)
бтв: Това е малка част от филма който правя за CS. След може би месец ще е готов...Надявам се да ви харесва. ГЛЕДАЙТЕ 720 p
Page 1 of 1
C4D&AE - CS Bullet Scene Test
Публикувано: 14 July 2010 - 02:41 PM
На мен ми харесва. Но ми се струва, че куршума е много голям. Личи си и се набива на очи. Даже спрямо прозореца е доста голям. Но ефектите които си сложил са много добри... в смисъл... когато се движи патрона и се отразява средата в която движи
. Ако ме разбра. Като огледало е. Това ми хареса.
Много добре се е получило според мен. Но мисля, че ако беше се позанимавал повечко време и беше направил накъв трейлър щеше да е по-добре. Защото от това нито можем да научим нещо за филмчето ти, нито можем да гадаем за какво ще се разказва
.
Иначе като цяло ти уважавам труда и ще чакам да го завършиш, за да го изгледам цялото.
Успех и продължавай. Плюс имаш от мен
.
Едит:
Ти ми беше споделил, че работиш на Премиер Про.
Ако ще е филм не ми се мисли колко дълга ще е компзицията ти на АЕ. Така, че "пии си пресна водица от извора" и ефектите ги прави на АЕ и Синема, а монтажа на ПП или на СВ.
Но това както ти си решиш
. Както ти е удобно.
Много добре се е получило според мен. Но мисля, че ако беше се позанимавал повечко време и беше направил накъв трейлър щеше да е по-добре. Защото от това нито можем да научим нещо за филмчето ти, нито можем да гадаем за какво ще се разказва
Иначе като цяло ти уважавам труда и ще чакам да го завършиш, за да го изгледам цялото.
Успех и продължавай. Плюс имаш от мен
Едит:
Ти ми беше споделил, че работиш на Премиер Про.
Ако ще е филм не ми се мисли колко дълга ще е компзицията ти на АЕ. Така, че "пии си пресна водица от извора" и ефектите ги прави на АЕ и Синема, а монтажа на ПП или на СВ.
Но това както ти си решиш
Публикувано: 14 July 2010 - 02:50 PM
На мен не ми изглежда реалистично по простата причина, че летящите куршуми не изглеждат така (освен ако не ги хвърлиш с ръка).

От куршума летящата част е само главичката (Bullet), тя не е толкова заострена (колкото е по-заострена толкова по-малко щети ще нанесе на мишената, патроните на новите уръжия са тъпи) + малко хора си леят куршумите от сребро (освен ако не ходят на лов за вампири)
Коригирай това, останалото е супер.
:edit
Забелязах още една грешка и тя е следната - куршума не седи на едно и също място на монитора - все едно от време на време докато .ети някой го побутва. Постарай се през цялото време куршума да седи на 1 място (примерно център), а всичко останало да се движи
:edit2
Ето ти модерен куршум

От куршума летящата част е само главичката (Bullet), тя не е толкова заострена (колкото е по-заострена толкова по-малко щети ще нанесе на мишената, патроните на новите уръжия са тъпи) + малко хора си леят куршумите от сребро (освен ако не ходят на лов за вампири)
Коригирай това, останалото е супер.
:edit
Забелязах още една грешка и тя е следната - куршума не седи на едно и също място на монитора - все едно от време на време докато .ети някой го побутва. Постарай се през цялото време куршума да седи на 1 място (примерно център), а всичко останало да се движи
:edit2
Ето ти модерен куршум
Публикувано: 14 July 2010 - 06:20 PM
Мерси за критиката ама някои от нещата не са точно така. Първо това е коршум от снайпер и затова е толкова заострен, за да има по-малко сцепление с въздуха... Водят се 30-06 и доста често ги ползват за Arctic Warfare super Magnum (AWP), който снайпер се ползва в CS...и това което е в видеото е само "главичката" просто съм я направил малко по продълговата...а за среброто незнам, на мен лично си ми харесва така, но щом казваш може да я направя за 1 бройка по-златиста.
THE UNFORGIVEN
Публикувано: 14 July 2010 - 07:34 PM
Мен ме кефи, но понеже ми е прецакан монитрора и сега съм с резервния, а той е малко тъмен не виждам дали кУршумът се върти околко оста си или не. Ако не се върти му задай 2-3 оборота примерно за този шот и за да си личи повече му направи текстурата малко по-неравномерна (примерно някъде да има одраскано от цевта). Така въртеливото движение ще си личи по-ясно
Ми това е от мен иначе много ми харесва как средата се отразява в кУршума. Според мен е доста реалистично. Движението също не ме дразни и ми е се струва ок.
Публикувано: 15 July 2010 - 11:57 AM
Добре е но има някои неща които трябва да пипнеш още.Камерата но ти каза че ше я оправиш,2 много е дълъг дори от калашников е малко по - къс, 3 показваш забавен каданс което означава че требва да се вижда отзад завихрянето на въздуха (Direction blur & Dislacement map) 4 нека вдигне малко прах и бетон когато се забива в стената
Публикувано: 27 July 2010 - 09:30 AM
Моета мнение е да не бараш размерите защото има снаипер с същия размер патрон (Barrett m107 50-ти калибар)но настина трябва да му дабавиш ефект за въздох но се опитаи да направиш и въздушната струя да се върти или нещо подобно. А и да не забравя видях че JIMMY е сложил маркер на патрона това също може да ти е от полза. Също така Забелязах, че в началото се едно пада леко надоло и чак тогава трътва това също можеш да го коригираш. Дано съм ти памагнал с нещо.
Сподели темата:
Page 1 of 1

Help

Цитиране +